ul. Jasikovačka petlja bb. 19224 Salaš, Zaječar,Srbija

O hotelu

Spa Centar

Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija,  opuštanje  u SPA CENTRU – sve to ćete pronaći u “Hotelu Lux”!  Jacuzi za 5 osobe, Finska Sauna i Zatvoreni bazen sa toplom vodom.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 16 soba, od kojih su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani, sve  ukupno 30 ležaja. Svaka soba ima TV, Wierless internet, kupatilo.

Restoran

Tradicionalana domaća kuhinja, specijaliteti sa roštilja, kuvana jela. Organizacija proslava, seminara i ostalih skupova do 400 gostiju.

O Hotelu

Hotel Lux se nalazi u centralnom delu Timočke Krajine na samo 25 km od Zaječara i Negotina i 35 km od Bora i granice sa Rumunijom i Bugarskom. Hotel raspolaže sa 16 soba, od kojih su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani, sve ukupno 30 ležaja. Hotel poseduje sopstveni parkig za automobile i kamione, igralište za decu, fontanu u prelepom parku. Na 25 km od hotela možete posetiti nalazište Romulijana, koje je pod zaštitom Uneska i datira iz vremena Rimskog carstva. Rajačke pivnice udaljene su 30 km od hotela. Hotel krasi prelep pogled na planinu Stol i Deli Jovan gde je veoma popularan lovni turizam.

Spa Centar
Smeštaj
Restoran